X
تبلیغات
رایتل

ادامه تحصیل در چین

یکشنبه 4 اسفند 1392 ساعت 13:57

ادامه تحصیل در چین

ادامه تحصیل در چین 

 

کارشناسی و کارشناسی ارشد

 

 

تقریبا تمام رشته های تحصیلی در دانشگاه های معتبر چین  در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی یا تلفیقی از زبان انگلیسی و چینی وجود دارد . برای وارد شدن به رشته هایی که به زبان چینی ارائه میشود داشتن مدرک زبان چینی اجباریست است اما برای ورود به رشته ها و دانشگاه هایی که زبان تدریس آنها انگلیسی است در اکثر موارد نیازی به ارائه مدرک زبان انگلیسی نیست. مدت دوره های کارشناسی در بیشتر دانشگاه ها 4 سال و کارشناسی ارشد هم  2 سال و در بعضی رشته ها و دانشگاه ها 3 سال است و شهریه آنها هم بسته به رشته و دانشگاه بین 30 تا 35 هزار یوان در سال متغییر ایست. هر سال دارای 2 ترم می باشد که ترم بهار از اواسط بهمن شروع می شود. ترم پاییز هم در شهریور ماه آغاز می گردد. برای دریافت پذیرش در هر ترم هم حداکثر تا 1 ماه قبل از شروع ترم فرصت هست تا اقدامات لازم انجام شود  (البته در برخی دانشگاه ها ممکن است زمان اقدام کمی زودتر از تاریخ های یاد شده پایان یابد). در دانشگاه های چین  هم میتوان بیشتر رشته ها را به زبان انگلیسی پیدا کرد .

برای گرفتن پذیرش در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های چین  مدارک زیر مورد نیاز است:

1.ترجمه مدارک دبیرستان، لیسانس و فوق لیسانس 
2.ترجمه ریز نمرات لیسانس و فوق لیسانس 
3.کپی صفحه اول پاسپورت 
4.دو عدد توصیه نامه از اساتید (در صورت وجود) 
5.مدرک زبان آیلتس یا تافل (در صورت وجود) 
6.سه قطعه عکس پرسنلی 
7.رزومه

مطالب مرتبط با چین : چین ، تور چین ، تور چین نوروز تور چین نوروز 93 رزرو تور چین نوروز 93 ، قیمت تورهای چین ، تور برای چین ، معرفی چین ، رزرو تور چین ، قیمت تورهای خوب چین
برچسب‌ها: تور چین
نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.